Wie ben jij?

Zet jezelf op scherp

Stel je voor. Je laat alles vallen waar je nu mee bezig bent. De dag ligt voor je open, alles mag en niets moet. Wees eens eerlijk: wat doe jij dan het liefst? Nu, op dit moment. En morgen en de dag daarna. Wat kies jij?

Jouw antwoord vertelt alles over wie je bent. En over wie je eigenlijk wilt zijn. Als ondernemende man of vrouw, op je werk en thuis. Is dat plaatje niet zo helder als jij wilt?
Als jouw coach scherp ik het aan. Ik laat je groeien in persoonlijk leiderschap en leer je opnieuw te kijken naar je omgeving, laat je weer luisteren naar jezelf. Niet alleen vanuit je hoofd, ook vanuit je hart. Durf jij de kansen te zien die daar liggen, dan ben je al halverwege. En de volgende stap? Die maken we samen. Lees hier wat ik als leiderschapscoach voor je kan doen.

Zet jouw organisatie Op Scherp

Inzicht in wie je bent. Jouw kansen ontdekken en grijpen. Wat ik met mensen aanpak als leiderschapscoach, doe ik als teamcoach voor organisaties. Want wat vormt de kern van jouw onderneming? Inderdaad, jouw mensen. Elk met hun eigen dromen en talenten. Ambities en vaardigheden die, vanaf de juiste plek, jouw team krachtiger maken en jouw bedrijf succesvoller. Bijna als vanzelf.

Ik laat je zien wat jij écht in huis hebt. Wat de kwaliteiten zijn van jouw medewerkers. Niet alleen vanuit hun functie, maar ook vanuit wie ze zijn. Wil je meer weten over teamontwikkeling? Ga naar www.wijopscherp.nl