Werklunch; Comfortabel uit je comfortzone

logo claudia esther

Esther van der Lecq en Claudia Laarhuis zijn een samenwerking gestart. Samen verbaal en non-verbaal scherp om zo andere ondernemers verder te helpen. Esther met het vastleggen van het juiste moment op de gevoelige plaat, en Claudia met coachen van ondernemende vrouwen die scherp(er) willen krijgen waar ze naar toe willen.

Zou het niet leuk zijn om onder genot van een luxe lunch het podium te krijgen en jouw ondernemersverhaal te delen en je bedrijf te presenteren aan andere ondernemers? Geobserveerd worden tijdens je presentatie. Om vervolgens met de gegeven feedback jouw presentatie aan te scherpen. Niet alleen op inhoud maar ook op non verbale communicatie? Jouw vibe en jouw uitstraling te perfectioneren? De feedback ook nog scherp visueel te krijgen omdat je tijdens je presentatie wordt vastgelegd door een professioneel fotograaf die als geen ander weet de juiste momenten vast te leggen?

Dus, ben jij toe aan een next level in jouw presentatie? En wil jij;

  • proeven aan stukje coaching?
  • inzicht in jouw presentatie?
  • jezelf aankijken en een spiegel voorhouden om stappen te zetten naar echte transformatie?
  • authentiek leren presenteren?
  • je geloofwaardigheid uitstralen?
  • je denken, voelen en uitstraling in balans hebben?
  • je missie scherp krijgen?

Meld je dan aan voor onze werklunch; Heb jij je missie scherp?

Wanneer: dinsdag 30 mei
Locatie: Leidschendam
Tijdstip: 11.30 uur – 14.00 uur
Heb jij je missie scherp?! Aanmelden kan hier.

Wie is Esther?

esther

Esther van der Lecq is professioneel fotograaf op de zakelijke en particuliere markt. Als geen ander heeft zij een “kijk” op zaken. Zij heeft de kracht, door haar persoonlijkheid, de juiste vragen te stellen  en haar creativiteit in te zetten om het beste in u naar boven te halen. Deze energie weet zij met een klik op het juiste moment vast te leggen op de gevoelige plaat. Het resultaat: Een prachtige foto waar innerlijk en uiterlijk samen smelten. www.esthervanderlecq.nl

Wie is Claudia?
claudia

Claudia Laarhuis is coach en trainer binnen haar eigen bedrijf “Op Scherp”. Zij coacht ondernemende vrouwen die scherp(er) willen krijgen waar ze naar toe willen en helpt teams volwassen te worden.
Zij verbindt graag mensen en organiseert regelmatig een “Bij Claudia aan tafel” in Utrecht voor verschillende doelgroepen en thema’s. Zij is bewust sensitief en weet de juiste snaar te raken. www.jijopscherp.nl

About Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *