Coaching

Zet jezelf op scherp

Je bent goed in wat je doet, waarschijnlijk zelfs succesvol. Je wordt gewaardeerd. Maar 's avonds ga je wel uitgeblust naar bed. Leeg en toch vol onrust. Hoor je de alarmbellen al? Soms kom je ongemerkt op een pad terecht dat niet van jou lijkt. Thuis, op je werk of in je eigen zaak. Je voelt aan alles: ik moet terug naar wie ik ben. Maar hoe? Ik leer jou jezelf leiding te geven. De regie te pakken over jou leven.

Wie ben jij?

Je wilt ondernemend in het leven staan, op jouw eigen manier. In beweging blijven, ook al zit je nu vast. Bovenal wil je weten wat je écht wilt, zodat helder is waar je naartoe moet. Steeds dichterbij jezelf uitkomen, dat is je doel. Want echt, niets kan tippen aan de energie die je vindt in voldoening en herkenning. Dit ben ik!
De belangrijkste vraag die we samen beantwoorden: wat wil je het liefst? Niet je omgeving. Jij. Ik help je om verwachtingen - ook die van jezelf - van je af te schudden. Samen met jou kijk ik niet naar wat er niet is, maar naar alles wat jij wél bent. Geef jezelf de tijd en aandacht om te achterhalen waar JIJ blij van wordt.

Hoe zet ik jou Op Scherp?

Bij mij draait het om jou: elke sessie is jouw moment. Een adempauze. Tijd voor jezelf, zonder de hectiek van alles wat je buiten hebt gelaten. Rust, veiligheid en vertrouwen zijn mijn codewoorden.
Misschien herken je jezelf nu in het volgende rijtje:
  • Ik weet wel wat ik niet wil, maar niet wat ik wél wil.
  • Ik leef op de automatische piloot.
  • Ik ben goed in wat ik doe, maar het geeft me geen energie.
  • Ik doe vooral wat moet en niet wat ik leuk vind.
  • Ik voel me niet gezien en gehoord door de mensen in mijn omgeving.

Coaching zet jouw oude patronen om in eigen kracht:
  • Ik heb zelf de regie over mijn leven, mijn geluk. Dát is vrijheid.
  • Ik zet de knop om van ‘altijd eerst de ander’ naar ‘ik mag er zijn
  • Ik bent manager van mijn talenten. Groeien geeft energie.
  • Ik schakel van standje ‘overleven’ naar ‘voluit leven’. Hier en nu.

Wat kan Op Scherp doen voor jou?
Wil je je leven leiden zoals jij dat wilt? Glashelder hebben waar jij voor staat? Krachtige keuzes maken? Een bedrijf of baan hebben die bij jou past? In het jaarprogramma staat jou groei en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap centraal. Voel je je aangesproken en ben je klaar voor de volgende stap? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek.