Claudia Blogt; Wat zeg je nou echt?

Ik ben een High End leiderschapscoach. 
Ik leer jouw leiding te geven. Aan jezelf. Vanuit jouw fundament. Onafhankelijk. Vrij.
En om leiding te geven aan jezelf moet je eerst weten waar jij je door laat leiden.

“ Het houd mij bezig maar ik heb er nog geen slapeloze nachten van.” 
“ Ik moet eerst geld verdienen voordat ik in mezelf kan investeren.”
“ Ik heb nu geen tijd om die opleiding te doen.”
“ Ik heb te weinig focus, ik doe 10 dingen tegelijk.”
“ Ik wil mijn bedrijf naar een next level maar ik weet niet waar ik moet beginnen.”

Maar wat zeg je nou echt? 

Als klein meisje zag ik, en voelde ik vooral, dat vrouwen niet vertelden wat hun echt bezig hield. Ik was vaak toeschouwer van een toneelspel van aannames, verwachtingen, onbegrip en frustratie. 
Voor een klein meisje heel verwarrend wanneer je dit allemaal voelt en er geen woorden aan kan geven. Ik wilde soms wel heel hard schreeuwen; JE MOET BETER LUISTEREN! 
Ik leerde vooral om niet te praten over wat ik voelde. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, werd er gezegd. Ik zaaide hiermee mijn overtuiging.
Hier start de basis voor een groot deel van mijn leven en mijn keuzes. 

Ik werd toeschouwer van mijn sensitiviteit. Geen idee wat ik er mee moest. Ik had er alleen maar last van. Nadrukkelijk aanwezig en heel verwarrend. Ik duwde het weg want ik had geleerd vooral niet over gevoel te praten. Laat staan er naar luisteren.
Af en toe riep ik wel iets in de trend van ik heb er geen goed gevoel over of benoemde ik het als onderbuikgevoel. Doe niet zo gevoelig werd er dan gezegd.
Pas toen ik een coachopleiding volgde leerde ik pas echt mijn sensitiviteit en intuïtie kennen. Ik leerde er vooral naar te luisteren. 
Hier leerde ik dat mijn sensitiviteit en mijn intuïtie MIJ juist een compleet mens maakt. Er ging een totaal nieuwe wereld voor mij open. Ik kon ineens het onbespreekbare bespreekbaar maken. 
Een nieuw fundament. Mijn basis. Ik.

Het onbespreekbare bespreekbaar maken. 
Maar nou komt het. Verandering en leiderschap is geen peanuts. Want iets wat je al je hele leven doet vanuit een overtuiging, verander je niet zomaar. Daar is tijd en aandacht voor nodig. 
Verandering is onzeker, oncomfortabel. Je gaat twijfelen. Doe nou maar normaal dan doe je al gek genoeg. 

Ik moest er eerst zelf doorheen. Verandering en leiderschap.
Ik heb mij er in vastgebeten. Vastbesloten om mij te ontwikkelen tot High End leiderschapscoach.
Inclusief intuïtie en sensitiviteit. 
Mezelf leiden door het hele proces van keuzes maken. Krachtige keuzes. Om een ondernemer te worden die heldere doelen heeft. Die weet wat ze te doen heeft.
Met focus, commitment en integriteit. Met hulp. Met coaches die mij de scherpe vragen stelde. Ik leer nog steeds van ondernemers die verder zijn dan ik. 
Allemaal om het beste uit mezelf te halen en het beste van mezelf aan mijn klant te kunnen geven.

Er wordt weleens gezegd dat ondernemen een topsport is. Ondernemen heeft impact op jou, je leven en je omgeving. Een ondernemer wordt elke dag geconfronteerd met zichzelf. 
Zorg ervoor dat jouw binnenkant klopt met de buitenkant. 
Dat je doet wat je te doen hebt. Congruent met wie je wilt zijn. Geef jezelf leiding. 
Zorg dat je geen slapeloze nachten krijgt. Je de opleiding kan volgen die jou verder gaat helpen. Zoek uit wat belangrijk voor je is. Bijt je vast in 1 ding tegelijk. Zet vandaag een stap om met je bedrijf naar een next level te gaan. Op jouw voorwaarden.

Zeg wat je echt wil zeggen. Doe wat je echt wilt doen. Doe iets!

Claudia  

Ps1. Wil je een keer met me sparren? Omdat je klaar bent om jezelf en je business aan te scherpen. Krachtige keuzes wil maken en te ondernemen op jouw voorwaarden? Stuur mij dan een e-mail. Dan plannen we een afspraak.

About Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *