Claudia Blogt; met vallen en opstaan

Hoe het met mijn doelen zit?

Recht vanuit mijn hart kan ik zeggen dat het niet meevalt. Met vallen en opstaan. Na het vallen (lees; opdracht potentiële opdrachtgever gaat niet door) sta ik weer op en daar komt het, dan ga ik wankelen.
En dat deed ik de afgelopen dagen, ik zwierde van links naar rechts. Van verstand naar gevoel. Van intuïtie naar hoofd. Van hoofdpijn naar buikpijn.

Ik ben een ondernemende vrouw met een doel voor 2018.
Zijn deze doelen wel haalbaar? Van hier en daar een klant, een training, een workshop, een sessie teamcoaching, groeien naar nog beter zichtbaar worden, een goed gevulde agenda met meer bij Claudia aan tafel, coachtrajecten, teamsessies en trainingen.
Ondernemen met vooral veel lol en genieten van alles wat komt. 

En wat doe ik dan, als ik aan het wankelen ben?
Ik verstop mij achter het druk zijn op andere vlakken. Gezin, huis, was. Ga ik de nadruk leggen op de eeuwige spagaat tussen werk en gezin. Dan is het onmogelijk tijd vrij te maken voor bedrijf want het gezin roept. Er is een kind ziek. Ik ga dus vooral  DOEN op een ander vlak…

De afgelopen dagen was ik heeeeeel druk met andere dingen. Verstopte ik mij thuis, achter de stapels was. Zijn de keukenkastjes opnieuw ingericht en de zakken met oude kleding eindelijk weg gebracht, Ging de laptop alleen  open om e-mail te checken, Kreeg ik opmerkingen van mijn kids dat ze het echt wel zelf allemaal kunnen en waarom ik eigenlijk elke dag thuis was…

En vandaag….sta ik weer rechtop, met beide benen op de grond. Fluitend fietste ik vanmorgen naar mijn kantoor. Zonder mij schuldig te voelen over de “verloren tijd”. 
Dit is mijn manier. Met vallen en opstaan. En wankelen.
Een ondernemende vrouw. 

Claudia

Ik ben een ondernemende vrouw met een doel voor 2018. Hoe ik deze ga bereiken en wat ik daarin tegenkom deel ik in Dagboek van een Ondernemer met filmpjes en blogs. Stoer, kwetsbaar en vanuit mijn hart. Vind je het leuk om mij te volgen? Hier lees je hoe. 

 

 

About Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *