Bij Claudia aan Tafel

Je bent expert op jouw vakgebied. Een echte professional. En je bent ondernemer. Je hebt namelijk een bedrijf.

Een ondernemer wordt elke dag geconfronteerd met zichzelf. Wil je meer klanten en groeien met je bedrijf? Dan zal je jezelf verder moeten ontwikkelen. Leren kansen te zien en te benutten.

Bij Claudia aan tafel is een maandelijkse VIP tafel waar je met 6 vrouwelijke ondernemers focust op wat echt belangrijk is. JIJ.

  • Je hebt behoefte om te sparren met mede ondernemers.
  • Je hebt behoefte aan tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling en groei.
  • Je hebt het nodig dat iemand je scherp houdt.

Wat levert het je op om aan te schuiven?

  • Je krijgt nieuwe inzichten die jou gaan helpen je persoonlijke en zakelijk doelen aan te scherpen. Jij op Scherp EN je business op scherp.
  • Je komt sneller in actie, en maakt concrete stappen om je doel succesvol te realiseren.
  • Je breidt je netwerk uit met vrouwelijke ondernemers die net als jij impact willen hebben.
  • Je voelt je gezien en gesteund.
  • En samen weten we meer!

Wil je uitnodigingen ontvangen om aan te kunnen schuiven? Hier kun je je gegevens achterlaten. 

Elke tafel heeft een onderwerp waarvoor we expertise vanuit de deelnemers en leden inzetten of een expert of professional voor uitnodigen.
Thema’s die passen bij persoonlijke doelen als leiderschap,  waar sta jij voor en krachtige keuzes maken. Thema’s die passen bij zakelijke doelen als wat is mijn dienst echt waard, de ideale klant, een marketing, strategie, podium pakken.

Mijn naam is Claudia Laarhuis. Ik ben coach en ondernemer. Ik investeer elk jaar in 3 belangrijke gebieden voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. In mijn vak, als coach ben je nooit uitgeleerd. In marketing want zonder goede marketing geen klanten. En in mijn ondernemerschap. Ik laat mij inspireren en coachen door ondernemers die verder zijn dan ik. Die het anders doen dan ik. Om nog beter te worden.

Bij Claudia aan tafel krijg je deze kennis en coaching erbij,  inclusief mijn jarenlange ervaring als marketing & communicatie professional.

Er is zijn 6 plekken aan de VIP tafel. Aanmelden doe je via de reserveerbutton. Kosten deelname zijn inclusief netwerklunch;
1x aanschuiven voor ; € 97,-
3x aanschuiven voor; € 197,-
We sluiten de VIP tafel altijd af met een netwerklunch.

De lunchtafel heeft plek voor 10 deelnemers. Hier schuif je aan als je je netwerk wilt uitbreiden met ambitieuze vrouwelijke ondernemers.
Wanneer je twijfelt of de VIP tafel past bij wat jij nodig hebt, kom dan vooral mee lunchen om kennis te maken. Je bent van harte welkom.
Een plekje aan deze lunchtafel kost je €17,50. Reserveren doe je door een e-mail te sturen naar claudia@jijopscherp.nl ovv reservering netwerklunch.

Datum tafels in 2019; 
Vrijdag 4 oktober Special Edition met aansluitend een netwerklunch
Vrijdag 1 november 10 tot 12 uur, 12.30 tot 14 uur netwerklunch.
Vrijdag 6 december 10 tot 12 uur, 12.30 tot 14 uur netwerklunch.